fredag 28 november 2008

Fantastisk film

Kan nutidshistoria vara spännande? Oh yes! Om en dammig tråkmåns som Richard Nixon? Very much so. Och en engelsk talk show host på 70-talet, David Frost? Trust me - och alla andra recensenter som satt framåtlutade i den lilla salongen.

Recensionssåg filmen Frost Nixon igår. Glömde snålblåst, värk i armen, anstormande deadlines och fullkomligen sög in filmen. Spännande som en thriller, fast utan en droppe syntetiskt filmblod. Den är så bra att jag skulle vilja ha den osedd för att kunna tjusas om och om igen. Det här är en groundhound day movie. Kolla trailern och skriv sedan in att ni ska gå på bio den 6 februari. Då har den premiär.

2 kommentarer:

No-one sa...

Härligt, då ser jag fram emot den filmen!

Anonym sa...

Pixaleixa: Ja, gör det! Jag tror du och Bengt kommer att gilla den. Hur en okänd ogramledare från England fick USAS:s president att be om ursäkt för sitt agerande. Eftersom hans vicepresident hade gett honom "a grand pardon" (när han eftertr4ädde Nixon) kunden inga rättsliga instanser komma åt Nixon. Och chanerna att han skulle göra det i en talkshow var ju minimala. Eller?