torsdag 21 maj 2009

Vad händer?

Tydligen inte mycket. I alla fall inte på bloggen, men desto mer IRL. Råkade in i ett stimm när jag kom hem från Sicilien.

Så fort livscentrifugen slutat snurra återkommer jag. Promise!

11 kommentarer:

Tankevågor sa...

Ja ibland måste man helt enkelt ägna sig lite åt det verkliga livet också...;-)
Vill bara titta in här och tacka för din härliga kommentar som du skrev om huset du fantiserade om och sen fick gå in i på en visning.
Det fick mig att minnas ett barndomsminne om ett hus jag jämt såg som liten.
Ha det så gott i helgen!

Christina sa...

Det tar jag som ett löfte, och ta väl hand om dig under tiden!
Det blir desto roligare för oss läsare när du börjar blogga igen :)

Ha en toppenhelg, och pussa Lelle R från pälstjejerna!

Monet sa...

Ja, vad händer?? Blogga lite snart!

Mian sa...

OK.
Alice saknar Lelle R och skickar en nospuss.
Ha det så bra!

No-one sa...

Så är det ibland, vi väntar med tålamod, spänning och saknad.

Kesu sa...

londongirl: Japp, och då saknar man (jag?) blogglivet. Bästa sättet att komma igång igen, har jag märkt.

Vad skönt att du inte tog illa upp av kommentaren. Det slog mig att den kanske lät lite nedslående, ungefär som att ens fantasier går upp i rök när man kollar verkligheten. Men det var inte alls så jag menade, och du har tydligen inte missförstått mig. Klart man ska fundera och fantisera som du gör - och titta in om man för chansen. Ibland överträffar ju verkligheten fantasin! Ditt inlägg kickade igång mina minnen - tack för det!

Christina: Eller kanske ett hot?! Hehe! Tack! Jag hoppas vara tillbaka i bloggsvängen snart igen. Tack! Lelle R når inte upp till tangentbordet och tur är kanske det. Gud vet vad han skulle skriva till G och P annars.

Monet: En blandning av jobb och privata åtaganden som jag varit tvungen att prioritera. Just nu sitter jag hos föräldrarna i Halmstad. Det är lite halvhögt vatten, så jag kände att jag behövde dra ner. Och för att kunna göra det var jag tvungen att fixa en massa saker på kort tid och då fick bloggen stryka på foten. Tyvärr! Men jag är som en förkylning, jag kommer tillbaka.

Mian: Och Lelle R tycker att Alice är så sommarfin att han vill dansa rutn midsommarstången med henne (ja, G & P också). Fast kanske inte just små grodorna. Han ber om sin devåta hälsning till sin favveterrier.

Pixalexia: Du kan uttrycka dig du! Det är ju det jag har sagt! :) TACK! Och välkommen tillbaka! Hoppas ni haft det skönt och bra på alla sät och vis.

Pappa K sa...

Kan man få hyra din blogg för t ex 50 kronor om dagen när du är borta och underhålla dina läsare bästa man kan?

Caroline sa...

Livscentrifug. I love (ordet alltså. Inte fenomenet).

No-one sa...

Okej, nu börjar vi sakna dig lite för mycket här. Nu får du säga åt IRL att du har annat att göra (läs: blogga). Men - bloggen ska ju aldrig bli ett måste eller krav, så gör det du måste göra där ute i verkligheten och sedan omedelbart tillbaka hit. Vi väntar.

Och det viktigaste av allt: TUSEN TACK FÖR DET FIIIINA SURFVYKORTET!!! Vad GLAD jag blev för det. TACK!

Lisette sa...

Hallo over there! jag sa ju att jag skulle fa bloggabstinens! Jag tror att jag kunde ha hallit mig fran bloggandet om jag inte hade rakat hamna i en tamligen prekar situation. Bilen har gatt sonder mitt utae in vildmarken(nastan) och vi har fatt ta oss tillbaka till hotellet. Mobilen har ingen tackning! Sa vad aterstar? Hotellets PC.
Just a little hallo from Lisette in the middle of nowhere!Jag kommer troligen att trotta ut er totalt med bilder nar jag kommer tillbaka!

Kesu sa...

Pappa K: Bra idé! För 75 spänn om dagen är den din några veckor framöver. Du kommer garanterat att underhålla mina läsare ...

Caroline: Jag tänkte faktiskt på dig när jag skrev det. Honestly!

Pixalexia: Det känns fint att vara saknad! Tack! Och nu är jag tillbaka i sajberspejs igen. Watch out!

Lisette: HELLO! Inte kul med brakad bil och ingen täckning för mobil, MEN egoistiskt roligt att du hittar hit from over there och gör ett inlägg. I love! Hoppas förtsättningen blir bättre! Jag lovar att klicka på varenda en av dina bilder!