tisdag 4 maj 2010

Bebisdusch

MEN va duktiga ni är på att gissa ljudgåtor! Svaret kommer som utlovat i morgon. Bryter emellan med dagens första aktivitet.

Man blir inte vacker att att kliva upp 05:14, men man blir glad hela dagen att att dejta Alexia och Caroline innan hjärnan riktigt hunnit vakna.

Ni som orkat följa bloggen vet att FK står för Frukostklubben som äter sig runt i huvudstan och bryter nattfastan med mat och turboprat. I dag hade Caroline kommit på en extra finurlig frukostidé. För er som inte vet är Caroline författare till 14 år till salu, boken som nästan kostade Beatrice Ask en plats i riksdagen - mer om det senare - föreläsare, superproffsig skribent och - inte minst - min mentor. Hon har alltid 234 projekt i rull och 58 på lut. För några veckor sedan frågade hon mig om vi inte skulle köra en baby shower för Alexia.

Skönt att ni är lika frågande som jag var. Traditionen är amerikansk och går ut på att ge presenter till en blivande mamma och hennes bebis. Eftersom Alexia än så länge går och bär på Pyret passade det ypperligt att bebisduscha henne. (Estimated time of arrival för Pyret är runt midsommar - tjo!)

Blivande bebismamma.

Post festum.


Alexia är vår teknikmentor. Obama skulle sagt Yes, she can! Här visar hon Caroline hur man fixar nån pillemoj på ajfånen.


Alexia drog till jobbet och då drog Lille T(eddie) in, Carolines son. Kaffet, filen och apelsinjuicen struntade han i, men melonen levde farligt. Slurp!

4 kommentarer:

No-one sa...

TACK, TACK, TACK för en underbar överraskning!!! Blev så ända in in hjärtats-benmärg-glad! Youré the best. ♥

Kesu sa...

Alexia: Vassego! Det var så kul att göra det för just DIG.

Kram

Caroline Engvall sa...

Vilka långa ögonfransar jag har på sista bilden. :-)

PS: Lav jo.

Kesu sa...

Yes you have (som Obama skulle sagt - fniss!)

Lav jo to!