tisdag 23 november 2010

Knorrhane

Lisette vill höra hur det låter när Lelle R knaprar knorrar. Okej då, så här:

12 kommentarer:

Lisette sa...

Men herregu' han låter ju verkligen som en knorrhane!!!! Undras hur han låter om han får torkade kycklingmagar eller Strimlad nötvåm!!!! DÄ DU! Det har Alice fått i present idag av flickkompisarna!
Massor av kramar till den lille knorrhanen!

Lisette sa...

När jag lyssnar nu igen blir jag osäker. Är verkligen den där griseknoen som har fått släppa till knorren riktigt död??? Det låter som om han/hon vrider sig i sin grav ;)))

Kesu sa...

Haha! Ja, vem vet. Det kanske finns lite liv kvar i den trots allt. I slakteristaden Chicago sa man förr att man tog vara på allt utom skriket på grisen. Just nu undrar jag om den här godisfabrikanten inte har lyckats ta vara på det också ;)

Jag säger inte mer än att postiljonen är på väg i snöyran från Stockhom också ;)

Lisette sa...

Wow, är det möjligen så att hela hundsällskapet inkl mattar har tagit fel på datum?? Julafton är inte förrän om en månad ;)) Gulle er allesammans. Det är så fint med vänner! Och bloggvänner tycks vara ett alldeles nytt människosläkte av bästa sort!

Karin på FOX sa...

Jisses en sån uttrycksfull krabat. Extasen är nära.
Igår när jag som mormor i tjänst tog chansen att värma oss lite i djuraffären på söder, såg vi en maffig golden som följt med matte för att handla och fått ett stort tuggben för besväret. Matten stod tålmodigt och väntade i butiken medan hunden smaskade... sådär tjugo minuter tog det att förinta ett 25 cm ben med knutar. Men den hunden kom inte i närheten av Lelle Rs gourmet-yttringar.

annie sa...

So charming...As Karen says, this is a talented, expressive dog above all others. Maybe should train for opera or at least Shakespearean theater?

annie

Äventyret framtiden sa...

Haha, jag får knottror av ljudet och minnet uppstår av egna vovvars knorrhaneljud.

Mian sa...

Moahahahaha!
Hur tusan alstrar han det där stönandet egentligen?? Han gör ju ljudet på samma gång som han tuggar som en galning. Fascinerande! :)

Kesu sa...

Lisette: Det är julafton varje gång bloggare går till brevlådan. Vem kunde tro att den här sajberspejsaktiviteten skulle utlösa ett sånt febrilt snejlmelande? Visst är det härligt! (B skrattade läppen av isg när han läste din kommentar. Nä, grisen e nog inte dö än, sa han.)

Karin på FOX: 20 minuter för ett ben på 25 cm? DET grejar inte den här lille knorrhanen. Han lägger fokus på annat när han mumsar, som du märker :)

Annie: Haha! Expressive yes, talented, well ... Lelle R (a k a Rambo) bows his head and wags his tail thankfully. His mistress has yet to discover his talent. He will certainly take you up on the Shakespearething, as long as they serve meatballs in the intervals.

Pettas: Jag oppas det är behagliga knorrknottror :)

Mian: Jag vet inte, han bara gör - och låter som tusan. Kräver kanske lång övening. Vi får börja imorson om vi ska fixa det innan pensioneringen. Du märker att han nästan överröstar teven i bakgrunden. Ibland måste jag be B höja ljudet just för att Lelle R ligger så nära och mumsar. Tur att han inte är bjuden på Nobelmiddagen - eller att de inte serverar lyxknorrar där ;)

Lisette sa...

Älskade fästeman! I dag har postiljonen lyckats skotta sig ända fram till vår brevlåda och jag har mottagit kärlekspaket. Underbart. Inte visste jag vad allt gott andra hundar har fått. Till dags dato har jag trott att höjden av lycka är lite tomater och kålrotbitar. Tacka vet jag griseknorrar! Men ännu har jag inte lyckats få fram dessa njutningsfulla ljud som du Lelle R kan. Men jag ligger i hårdträning. Knorrar, torkade kycklingmagar strimlad nötvåm. Mums! Tror jag överger mina vegetariska principer snart. Kramar från fästmön!

Kesu sa...

Lisette: Åh, vad bra att postiljonen trotsade isvindarna och snömassorna och hittade fram till sist. Lelle R har frågat mig ungefär 346 gånger om hans fästemö fått paketet. Gaija, Poppan och Lelle R ser det nog som sitt mission att locka Alice att prova köttets lustar, eller nåt sånt ;)

Alice: Rolit att du elskar knårrarna. Jag elskar dej. Skjöt om dej i snön. Masssor med pussar och tjärlek
r

Lisette sa...

Lelle R: ♫ = ljuv musik!