söndag 11 oktober 2009

Härliga höst


14 kommentarer:

Christina sa...

Vilka fantastiskt fina höstdagar vi har haft nu ett tag!

Vilket underbart ställe ni verkar ha, det ser så vackert och fridfullt ut!
Man behöver nästan en sådan plats att kunna dra sig tillbaka och tanka upp sig själsligt på om man bor i Stor-Stockholm.

Mian sa...

Åh så härligt med närhet till vatten, det saknar jag verkligen här hemma.
Plaskar Lelle R runt i strandkanten på sommaren?
Alice är en riktig badkruka, men det har hon inte vågat berätta för sin fästman ännu...

Mian sa...

Glömde att fråga om det blivit några havtorn i år?

No-one sa...

Så vackert!

Monet sa...

Nästa höst kommer vi med nya husbilen och parkerar på en avsides del av tomten.

Och medför Dessi, var god informera Lelle R.

Caroline Engvall sa...

Otroligt vackert, du är så duktig på att fotografera Kesu!

Kesu sa...

Christina: Ja, visst är det härligt. Fridfullt var förnamnet. Det är bara en familj som bor där permanent, resten är sommargäster, och så vi som är där året runt. Det är becksvart så här års - och stjärnklart. Perfekt för nervarvning från Stresstockholm.

Mian: Ja, det är verkligen en tillgång. Lelle R störtdyker i viken flera gånger om dagen på sommaren. Han kan lära Alice en mollbergare med pik, bara hon kommer dit (nångång). Ja, det har det, men grannen har haft en grävare som backat på havtornssnåren. Grrrrrr!

Alexia: Tack! Kom och kolla iRL vetja!

Monet: Ni är så välkomna. Lelle R är verkligen nyfiken på den lilla svarta pudelmademoisellen. Han tycker hon verkar läcker.

Caroline: Tack! Nja, det vet jag inte, de här bilderna håller nog inte för publicering i annat än bloggen ;)

Lisette sa...

Mian säger precis det som alltid kommer för mig när jag ser sådana här bilder: Mycket fint har vi här på Falbygden. Men vatten saknar vi. Synd. Ha det så skönt på ditt "land"

Lisette sa...

Glömde säga att det vill nog till ändå mer än Lelle R:s charm för att Alice ska gå i hans sim-/dykskola! Hon håller på sig.

Mira sa...

Vackert! Svidande vackert! Vi åkte upp från landet genom höstsverige igår, och färgerna var gudomliga. Inte så mycket spektakulärt rött som förra året, utan en mild gulgrönrost-skala. Ljuvligt!

Kesu sa...

Lisette: Ja, man förstår varför mäklare och hotell kan ta betalt för utsikt över vatten. Lelle R säger att han ska lära sig äta tomater och äpplen om hon vågar doppa tassarna i hans vik. Gör hon det, är han fortsatt kär i henne ändå.

Mira: Tack! Det här är den bästa årstiden, tycker du inte? Inte bara för färgerna, utan också för lugnet i naturen. När den går ner i varv innan den går i vinterdvala liksom.

Mian sa...

Vart tog kokboksinlägget vägen...

Caroline Engvall sa...

Ha en underbar resa, min mest fantastiska Kesu!

Kesu sa...

Mian: Hihi! Du är uppmärksam du! Jag fick inte länkarna eller bilderna att funka, så jag valde att schemakägga inlägget. Och så glömde jag att fixa till det. Men nu har jag tagit bort det. Det kommer senare ... :)

Caroline: Tack! Ha en superfin månad i Thailand du/ni med.