torsdag 31 december 2009

GOTT nytt år

Ha ett riktigt GOTT 2010, alla bloggare, läsare och följare!



(Klicka helst inte på bilden av mitt röriga kylskåp!)

16 kommentarer:

Moster Ma sa...

Ett riktigt Gott Nytt År till Dig!
Förresten tyckte jag att filen "gått ut"!

Cicki sa...

Gott nytt år på dig också så här två timmar in på det nya året. Dessutom måste jag ju faktiskt hålla med Mostra. Lite kylskåpsrensning skulle inte skada....:-)

Karin på FOX sa...

Gott Nytt år!
Ditt kylskåp är ett under av ordning jämfört med vårt. Jag längtar efter ett riktigt svalt skafferi, där jag kan ha alla öppnade salsa-, senap-, ajvar-, sambal-, oliv-, peperoni-, chutney-, sylt och marmeladburkar, så att man får rum med matresterna i kylen.

Elisabet. sa...

Kesu .., för flera år sedan hade vi på min sida just det du har nu .., vi visade upp våra kylskåpsdörrar .,. först utsidan, sedan öppnade vi dörren.

Du må tro hur kul det var!

Av innehållet kunde man ganska så bra göra sig en bild av vems kylskåp det var .-)

Framför allt då det gällde UTSIDAN av dörrarna.

Mian sa...

Gott Nytt År Kesu!

Klart att man måste klicka på kylskåpsbilden och kika lite närmare.
Fondavdelningen verkar vara komplett :)

Kesu sa...

Moster Ma: Detsamma! Gräddfilen har gått ut, men eftersom den är oöppnad sätter jag nyårsdagens festmiddag på att den går att använda. Är man ärftligt belastad som jag, så tillvida att mamma kom från Småland, slänger man ogärna mat :) På gott och ont. Igår åt vi gåslever i helkonserv som enligt förpackningen skulle gått ut 2007. Luktade och såg hur fin ut som helst. Inga magsmärtor hittills. Fast jag borde bli en bättre rensare.

Cicki: Gott nytt på dig med! Ja, ja, jag ska :) Kanske fick jag ett nyårslöfte gratis av dig. Tack! Min avsikt var att illustrera ett GOTT nytt år, men ingen har uppmärksammat den marinerade fläskfiluren som ligger och gonar sig. Otack är nyårskockans lön! Hihi!

Karin på FOX: Jag vill också ha ett svalt skafferi för precis det ändamålet. En del lägenheter i huset har kvar sina, men inte vår. Tyvärr. Gott nytt på dig!

Elisabet: Kan tro att det var roligt! Kanske dags att lansera igen? Innehållet speglar mig nog rätt väl. Glad i att laga mat och för snål och lat för att slänga något i onödan. Rörig är jag också. Utsidan. O, du milde. DÄR rensade jag innan skattjakten med barnbarna. Fanns massor att riva ner. Hm, undrar var jag la allt ...

Mian: Gott nytt på dig med! Usch, det var verkligen inte min mening att folk skulle klicka, men, som sagt, jag ville hitta något annat än fyrverkerier som illustration. Japp, jag är välförsedd på fondfronten. Väkommen på middag!

No-one sa...

Gott Nytt År käraste Kesu! KRAM!

Kesu sa...

Gott nytt Alexia! Om knappt en vecka :)

Kram

Lisette sa...

Gott Nytt År på dig!! Ditt kylskåp ser ut som vårt,om vi hade haft ett så pass stort.... Tackolov har vi ett "hål i golvet" d.v.s. ett källarutrymme under köksgolvet. Man lyfter upp en lucka. Där du!!!! Dit ner åker allt som inte får plats i ovanjordsskåpet. Och det är inte lite vill jag lova.Det visar jag inte ens för dig, hihi.
Alice och jag ger er nyårspussar av bästa slag, värmande i midvintern.

Kesu sa...

Lisette: Gott nytt! Ett källarhål vill jag ha. Nu! Jag kryper ner i ditt när jag kommer på besök och tänker riktigt fröjda mig. Det känner jag i hela kroppen!

Lelle R hoppas att hans fästmö inte fryser om sin ljufvliga nos. Han undrar om han vågar pussa den eller om den blir alldeles rimfrostig då.

Lisette sa...

Välkommen ner! :))
Alice låter hälsa att av Lelle Rs varma mjuka kärlek smälter all kyla!

Kesu sa...

Lisette: Tack! Snålvattnet rinner redan till. Lelle R lovar att värma henne så mycket han bara mäktar med. Och lite till.

G sa...

Ha ha, sååå typiskt ditt kylskåp!! Allt bara finns där I like!

Kesu sa...

Allt - och mer därtill - finns där. I evighet. Amen.

Mira sa...

Du får tänka på VAD SOM HELST utom på isbjörn!

God fortsättning Kesu! :)

Kesu sa...

Mira: Hehe! God fortsättning själv och tack för ett härligt bloggår!