fredag 5 juni 2009

Klippt men inte skuret




Sådärja! Leller R har varit hos en ny frisör som var jätteduktig, snäll och som en extra bonus flera hundralappar billigare. Han ser visserligen ut lite som en westi i fejan, men det gör inget. Vi är inga rasbiologer. Knävelborrar är välkomna - också.

Ser ni så ullig och mjuk han blev? Som sammet och silke. Välkomna att klappa tycker Lelle R som tar alla tillfällen att tigga till sig kel. Ni ser ju hur bra det funkade med husse första kvällen.

10 kommentarer:

Monet sa...

Åh, så fin han blev. Med knävelborrar och allt. Dessi måste snart gå till "toiletteriet" igen, hennes mustascher växer snart upp i ögonen och hon har ett riktigt hakskägg!

Riktigt känner Lelle R:s blöta slickar, har ju fått en och annan själv:-)

Cicki sa...

Så fin han blev. Han har en sån underbar färg. Det är inte dumt att ligga i husses knä och bli kelad med.....:-)

Kesu sa...

Monet: Han är som sin matte, det blir lite nytt efter varje klippning. Toiletterie - vilket underbart namn! Mycket finare än hundklippning. Kom hit så får du fler blöta pussar, hälsar Lelle R.

Cicki: Ja, den här gången blev han fin, till skillnad från katastrofsnaggningen i februari då han dessutom åkte på en öroninflammation förmodligen orsakad av smutsig sax. Kel är ALDRIG fel tycker Lelle R. Hamnar man i famnen är det extra bra.

Mian sa...

Men så bedårande han blev, Lelle R. Som en valp på nytt.
Och sista bilden där han slickar lite försiktigt på husses arm - mysigt!
När Alice får se bilderna kommer hon att smälta, jag lovar.

Christina sa...

Åh så fin han blev den här gången! Supergullig.

Oj vad jag skulle vilja sträcka ut handen och stryka över den där silkespälsen :)
Han ser ut som spunnet guld, hela Lelle R :)

helen sa...

Suckar och instämmer med de övriga talarna, vilken liten snygging Lelle R blev i sin nya frisyr!!

Hundmys är en trevlig sysselsättning, som jag idkar flera timmar per dag...

Ha en trevlig helg!

Kram
Helen

Kesu sa...

Mian: Du slår huvet på hundspiken! Vi mötte en dam som bor här i huset. "Vad roligt att ni har skaffat en hund till", sa hon när hon såg Lelle R. Haha! Hon trodde alltså att han var en (ny) valp! Tänk om man kunde klippa ner sig så i åren.

Christina: Puh! Ja, den här gången blev det bra. Spunnet guld, jo, nu kan du tro att han spinner av lycka. Du får SÅ GÄRNA klappa honom hur många gånger du vill, säger han. Om och om igen bara.

Helen: Du har rätt! Hundmys kan man ägna sig åt morgon, middag och kväll.

Happy helg du med!

Eva H-höjden sa...

Silke! var min tanke också, alldeles glänsande!Så söööt!

Tankevågor sa...

Vad fin han blev! Vart var ni och klippte honom? Jag har klippt vår Roxy själv igår och idag...(det tar tid att komma igenom hennes päls)
Hon mår bättre av att var korthårig på sommaren när det är så varmt.

Kesu sa...

Eva H-höjden: Ja, nåt hände den förra, misslyckade gången som gjorde att han blev extramjuk den här gången. Och glänsande. Så brukar det inte vara. Men varför inte? Vi kanske kan sälja honom till hundschampoannonser? Lustre creme, tänder stjärnor i din päls ;)

Londongirl: Jag beundrar alla som kan klippa sina hundar själva. Vore kul att att kunna, men ingen av oss fixar det. Vi var för första gången på Lady & Lufsen, som vi fått rekommenderat. Ligger på Brännkyrkagatan 119, tel 08 - 612 54 24. Vi är supernöjda - Lelle R med. Och klipperskan hade den goda smaken att berömma vår lille fyrtassing. Han var så snäll så. Smart hund- och kundpsykologi! Gissa om vi kommer tillbaka?!