onsdag 10 juni 2009

När vi rev Rival

Benny Andersson är fortfarande högaktuell för mig. Imorse åt jag frukost på hans hotell Rival vid Mariatorget i Stockholm. Utanför stod regnet som en spikmatta, innanför väntade fina vännerna Alexia och Caroline. Det var dags för ännu ett styrelsemöte i vår nyinstiftade Frukostklubb, FK.

Ni vet hur det är vid frukosten på små mysiga hotell. Några tidiga gäster har petat sig upp ur sängen för att försynt prassla med morgontidningen, njuta nyttig yoghurt och vakna lagom långsamt. På Rival klockan sju noll och noll *pip* dränktes prasslet av vårt prat och skratt. Det var inte meningen, det bara blir så när vi träffas. Alltid! Vi har nämligen så kolossalt mycket att berätta för varandra, att kommentera och - inte minst - att fotografera. Våra frukostdejter kickar igång hjärnan bättre än alla juicer och yoghurtar tillsammans.

Nu låter jag er lagom långsamt njuta av - eller somna till - morgonens frukostcharad.











Tack för bildlån och frukostfniss! High five på er tre!

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Vilken finurlig idé ..! Och så trevligt det måste vara.

Jag ä l s k a r hotellfrukostar, om dom inte är "kontinentala" och bara innehåller fralla och pytteliten bytta med marmelad.

Caroline sa...

Kesu. Inga chokladbollar i himlen till dig för den där bilden (skratt... som det brukar stå i tidningarna).

Caroline igen sa...

Förresten - tror ni att det FINNS såna där pyttefrukostar (bara torr toast och kaffe) på något hotell i Stockholm? Eller är det bara på kontinenten?

No-one sa...

Underbara bilder, som ger en LITEN hint om vad våra frukostklubbar handlar om. Nästa gång kanske vi ska våga oss på lite ljudupptagning? ;)

Bilden på Caroline är värd alla chokladbollar!!

Kesu sa...

Elisabet: Ja och ENKELT är det också. Här kommer receptet: Ta några fina vänner, hitta ett hotell med bra frukost, stäm träff. Klart! ;) Full frukostbuffé måste det vara!

Caroline: Oj då, men du ser så rolig ut att jag inte kunde motstå den där du, ja, vad gör du egentligen i filskålen???

Hm, jag vet inte om det finns hotell med pyttfrukostar i Stockholm, men jag tycker inte att FK ska ha möte där. Aldrig någonsin.

Pixalexia: Ljudupptagning, hej du milde! Du är ju ljudspecialisten i vårt gäng, så du kanske kan filtrera bort det värsta? Tänker både på volym och ämnesval. HUR kom vi in på bordeller och porrfilmer??? ;)

Tack! Din bild av Carolinofino är ännu bättre. Du får ett kilo c-bollar av mig för den!