torsdag 21 april 2011

Morgonkick

Morgonen är min bästa stund på dygnet. Förutsatt att jag får ligga kvar i sängen. Jag älskar att snooza och ligga och dra mig. Men om att masa mig upp innan tuppen galit tycker jag urk. Hur kan då en tidig morgon ändå bli en kick som vara resten av dagen?

Enkelt: bjud in en god och inspirerande vän på frukost. Trogna bloggläsare vet att Caroline, Alexia och jag startade FK, FrukostKlubben, för några år sedan. Stockholmsavdelningen decimerades tyvärr kraftigt när Alexia - utan att rådgöra med övriga styrelsemedlemmar - flyttade till Malmö i våras. We miss you!!!

Men Caroline och jag fortsätter i god tradition. Eftersom hon skulle ha jobbmöte på SJ Academy här i närheten passade det utmärkt med en premötesfrulle hos oss.

Jag tror kanske att Sickan drog lika mycket som hon själv (Sickan alltså) drar i sitt koppel. Förtjusningen var ömsesidig.

4 kommentarer:

Cicki sa...

Det är väl en härlig tradition att hålla liv i även om man måste kliva upp lite tidigare....:-)

Sickan lockar nog de flesta. Hon är en riktig "goknul"....:-)

Elisabet. sa...

Tänk, jag kan EXAKT känna doften av valppussar när jag ser bilden ,.-)

Caroline Engvall sa...

Sickan är världens sötaste valp och hennes matte är världens sötaste matte. Och så gör hon de godaste smoothiesarna. Sicken morgonlyx. Lägg ut receptet vettja, så får fler njuta!

Kesu sa...

Cicki: Du har rätt! Den här värnar vi benhårt om trots initiala gäspningar.

Elisabet: Förhoppningsvis får du snart känna dom IRL :)

Caroline Engvall: Tackar! Recept kommer.