torsdag 24 september 2009

Tjusig herre i denim

Jag bara måste sticka emellan med det här. När vi åkte till Prag checkade Lelle R in på sitt favoritretreat hos goda vännerna Anders och Birgitta som själva haft en fyrtassing, westisen Ceasar. Han och Lelle R kamperade alltid ihop när ett hussemattepar var bortrest. Nu har dessvärre Ceasar rest bort. For good. Första gången Lelle R kom dit efteråt kissade han på den blombuske Birgitta planterat på Ceasars grav. Jag tror det var en kärleksförklaring. Ey, kompiss, liksom.

Eller så var det ett sätt att sluta cirkeln, för första gången Rambo stormade in hos Ceasar kissade han i värdens vattenskål. Kanske mer en maktdemonstration än en kärleksmarkering. Hur som älskar Lelle R att komma dit. Anders avstår alltid sin morgontidningsläsarplats i sköna fåtöljen till vår pälsfarbror. Bara en sån sak!

Anyway, vid våra respektive hemkomster väntade ett brev adresserat till Lelle R. I det låg det här!!!


Sådan husse, sådan hund.

Ser ni hur perfekt halsbandet matchar husses jeans?


Närbild!


Lelle R älskar sitt nya halsband och vägrar ta av det. Han sover med det, äter med det - jag inte med det så, utan med det på sig.

Om ni inte redan gissat vem som sytt det här fina halsbandet, kan jag avslöja att det är en av Lelle R:s fästmöer, nämligen fina Alice! Hon har knåpat och måttat och knåpat igen för att få till den här kärleksgåvan. Sedan den träddes om hans lurviga hals är Lelle R sig inte riktigt lik. Han slickar sig ofta om nosen, ögonen blir fuktblanka och benen skälver. He loves you Alice!

9 kommentarer:

Christina sa...

Pälstjejerna suckar djupt, vilken fin present!!!
Alice är inte bara himla söt, hon är en kärleksfull och händig dam, tycker bägge två och förstår fullständigt varför Lelle R är alldeles till sig i trasorna.

Kanske Lelle R vill ha några sorkar?

Lisette sa...

Wow Lelle R. Jag bara visssste det. Ingen klär så bra i jeans som du.När ses vi? Puss på dig! Alice.

Pälstjejerna: Det där var väl inte riktigt just va? Komma mutande och försöka utkonkurrera med läckerheter!

Mian sa...

Men så fin han blev i det nya designade halsbandet! Vilken kärleksgåva.

Påpan å Gajja sa...

Lisette: Äh, vi har ingen tjans på den lelle i alla fall. Nåra sårkar räker inte för at utkånkurera en sån sötnos som alice men man måste ju försöka...olé!

Alice´s lillmatte sa...

att adressen/länken till mamma Lisettes blogg är fel...

Lisette sa...

Som tidigare sagt: Knäppskallar ä' ni allihopa!! Men jag gillar er i alla fall :))))......t.o.m. riktigt mycket!
Jag ser fram emot en helg någon gång i okt- nov.
Ja, Mian ser jag förhoppningsvis i morgon...

Kesu sa...

Christina: Lelle R är inte den som är den. Sorkar smakar fågel, säge han och slickar sig ånyo om nosen. Om fästmö Poppan skulle kunna tänka sig att leverera dem i egen långbent person skulle han bli så lycklig, så lycklig.

Lisette: Den här presenten är fantastisk! Lelle R är snyggaste killen i stan nu. Du är för go som hjälpte Alice att få till halsbandet. Lelle R säger att ingen kan utkonkurrera den andra. Han är lite som Tomas di Leva där. Kääääärlek får vi aldrig för mycket av, det gäller såväl sorkar som halsband (fast det just de detaljerna har inte T d L predikat). Bring it on bara!

Mian: Visst blev han! Perfekt både i form och storlek. Och JAG blir glad varje gång jag tar på det.

Påpan å Gajja: Hej på er pälsfiningar! Det här är Lelle R:s stora matte som skriver. Ni behöver inte vara oroliga. Lelle R gnyr så belåtet när han drömmer om er. Som ni ser ovan - ber matte Christina läsa om det behövs - så tycker han att en pälskille behöver BÅDE sorkar och tjusiga halsband, precis som han behöver långbenta och kortbenta skönheter. Det är säkert! Puss på era sköna nosar. Snart kommer jag och hälsar på och kliar er om och där ni vill.

Alices lillmatte: Oj då! Men Lelle R har den inristad i sitt hjärta, så det är lugnt. Han brukar gå in och kolla på Alice där.

Lisette: Vadå "NI är ..."? Hihi! Ja, jistanes vad månde bliva när vi tre trasmattar ses. Om man har så här kul ihop virtuellt pratar vi fyrverkeriskoj med sprak och brak när vi ses på riktigt. Tror du inte! Kram på er alla!

No-one sa...

Fiiiina, fiiina, snygga och tuffa Lelle R!

Kesu sa...

Alexia: Lelle R tackar med en slick! Och fiiina Alice som fixat kärleksgåvan :)