måndag 4 januari 2010

Äktenskapsjycke?



Den ene är en norwichterrier, den andra en cairnterrier. Den ene en herre, den andra en fröken. I övrigt är dom ganska lika, eller hur? Inte så konstigt att Lelle R och Alice är förlovade. Visst är de jyckar med äktenskapstycke?

(Poppan! Lelle R, den gamle bigamisten, säger att han är förlovad med dig också, so don't worry!)


Tack Mian för lånet av bilden på Alice!

26 kommentarer:

margit sa...

Skönt att läsa att det är fler än jag...som använder maten fastän datumet "gått ut" man har ju hört att man skall LUKTA..och är det OK så ät!
Du frestade säker alla att TRCKA på kylskåpet så att vi fick närbild...
Kram!!/Margit

Mira sa...

Definitivt äktenskapsjycke! Och alla hundar kommer in med snö på sin nos!

Christina sa...

De är som gjorda för varandra, det tycker t o m pälstjejerna :)

Kesu sa...

Margit: Välkommen till min blogg! Och hej matfrände! Livsmedel som luktar och ser okej ut är med största säkerhet okej också. Personer som bara går på utgångsdatum slänger säkert mycket i onödan.

Jo, så där är det säkert. Gör INTE det här är som en uppmaning att göra just det. Jag borde vetat bättre, för jag ville verkligen inte att någon skulle klicka upp bilden :)

Mira: Ja, just snön kanske inte är ett likhetstecken, så att säga, men i övrigt är det förvillande lika. Fast Alice är på tjejers vis snyggare i håret :)

Christina: Pälstjejerna blev inte avis då? Skönt! De vet väl att de har sin givna plats i den lilles stora hjärta?

Helen sa...

Ja, tänk vilka gulliga valpar det skulle bli...
Och jag tycker att pälstjejerna på Stationen är så coola, som delar med sig av sin fästman!!

Kram!

Lisette sa...

Jag säger då det, vilka små gullgrisar vi har!!!! Jag pussar på dom hela tiden både virt. och IRL! Alice tycker att Lelle Rs frisyr är absolut helt OK. Killar ska inte ha längre eller mer, hår det ser bara fjantigt ut.

Mian sa...

Åh så ljuvliga dom är, båda två.
Likadana sammetsöron, mörka vackra ögon och den lilla svarta nosen som pricken över i!

Tankevågor sa...

Jättesöta är de båda två! :-)

Kesu sa...

Helen: Ja, gullevalpar skulle det bli. Stationstjejerna är galant coola och generösa. Ett vackert drag som jag inte tror de delar med så många fyr- och tvåbeningar.

Lisette: Det har vi - fast vi är ju onekligen part i målet. Vad skönt att Alice inte tycker att Lelle R:s lugg skämmer!

Mian: Mmmmmmmmmm :)

Londongirl: Nu nästan skäms jag, alla stackars läsare känner sig säkert tvingade att berömma de små krypen. Men söta är dom ...

Christina sa...

Kesu: De är inte det minsta avis, trots att de bägge tycker att Lelle R är en toppenkille och gärna bytt plats med väna Alice. De inser bägge två vad äkta äktenskapsjycke innebär när de ser bilderna.
Snacka om att bilder säger mer än tusen ord!

De undrar om de kan bli påtänkta som brudtärnor? Poppan skulle se ut som en transvestit, men det är ju rätt gulligt det med ;)

Kesu sa...

Christina: Åh, vad skönt! De är sannerligen stora i själen dina pälsqvinnor. En transatärna lookalike blir hur coolt som helst. Alternativet att Poppan blir best manwoman, eller så, är också välkommet! Ska vi säga det då? År 2010 blir det hundbröllopet, Voff-orkestern får stå för underhållningen natten lång.

Christina sa...

Kesu: Wow - pälstjejerna är i extas - de har aldrig varit brud/transa-tärnor förut och tycker det ska bli livat värre ;D
Voffsårkestern ställer självklart upp på bröllopet!

Kesu sa...

Christina: Puss till pälstärnorna! Våffsåkestern var det såklart. Hade för mig att jag inte var riktigt rätt ute, men hann inte dubbelkolla. Slarvigt av mig. Det här blir decenniets happening. Vad sägs om en trerätters med helstekta sorkar som huvudrätt? Kanske en muscanapé till champagnen innan alla gästerna bänkar sig vid lå(n)gbordet?

Moster Ma sa...

Säg vad jag kan bidra med för att vara med om denna happening, undrar Pito. Räcker det med att jag tycker de ser störtsköna ut, och möss kan jag nog fixa fram till våren!

Christina sa...

Kesu: Helstekta sorkar låter som ett utmärkt val av huvudrätt, tycker Poppan.
Som dessert undrar hon vad som sägs om "pudding aladåbermann" eller en fluffig sorbet av kattskit?
Båda säkra kort enligt Poppan.

Kesu sa...

Moster Ma. Pito är en ny, men välkommen, vän i bloggvärlden. Please introduce him/her! Klart Pito är välkommen till årHUNDradets bryllop.

Christina: Ah, Poppan kan (och hennes matte). Lelle R slickar sig om nosen och gör high-paw. VAd ska hon ha på sig undrar han. Helst ser han så lite som möjligt ...

Moster Ma sa...

Pito är ju för all del katt, men HAN har en del att bjuda på, kan tänka sig att stå för både varm´rätt och efterrätt.

Kesu sa...

Moster Ma: Det finns katter i denna den bästa av bloggvärldar, och om Pito kan traktera de här galna vovvarna (med deras ännu galnare mattar) med bröllopsmöss - kanske en musmousse, eller så - är han hjärtligt välkommen i gänget.

Påpan å Gajja sa...

Moster Ma: Dä tyker vi låter väldigt låvande, vi gillar katt bätre än sårk ;)

Påpan å Gajja sa...

Aj aj, har vi jort bårt oss nu? Vi misuppfatade förslaget.

Lelle R sa...

Påpan å Gajja: Sch! Vi får inga musar åm ni säjer sådär. Ingen katt häller.

Lelle R sa...

Påpan å Gajja igen: Ja, jag tror vi måsste vällja mellan katt å sårkar. Vad tyker ni?

Christina sa...

Pälstjejerna bara tog över datorn när jag var på muggen. Jisses, vem har lärt dem stava?

Pito gav ett lite dubbelt budskap, och speciellt Poppan är en optimistisk typ, men nu är de portade från bröllop så länge de inte vet att uppföra sig.

Vi jobbar med problemet, som det brukar heta...

Kesu sa...

Chrstina: Ja, pälsflickorna har ju rätt höjd för att kidnappa tangentbordet. Vem har lärt dem att inte stava, undrar jag? Hihi!

Lelle R:s hjärta skulle gå i kras om de inte är med på bröllpet. Jag är säker på att Poppan och Gaia bara blev lite överivriga. Så stiliga qvinns brukar inte överfalla katter. Eller???

Christina sa...

Pälstjejerna jagar allt vad katter heter.
Men om de får dela kök med Lelle R och Pito så kanske någon slags husfrid infinner sig?
De delar ju ändå intresset för sork allihop!

Kesu sa...

Christina: Aj, aj, jag fattar. Lelle R är med på vad som helst för att Poppan och Gaia ska få gå på bröllop. Frågan går till Moster Ma: är Pito med på att laga sork - å möss - med tre lurviga fyrtassingar?