tisdag 5 januari 2010

Skitkonst???

Papperskorgarna är snöfyllda i Solna och då begåvas kommunen med såna här små konstverk tillverkade av hundbajspåsar med innehåll. Vad ger ni för betyg? Det här ser ut som en elegant kvinna i långklänning med en något mindre elegant, men hejigare, man vid sin sida.

Här har damen sjunkit ner och gubben försvunnit helt. (Fast det är ett annat konstverk.)

10 kommentarer:

No-one sa...

Hi hi, jag ger skitkonsten fem pixlar av fem möjliga! Vardagskonst när den är som bäst! Bra spanat av dig Kesu!

Mian sa...

Håller med Alexia: suverän vardagsspaning!
Jag gillar den översta installationen mest.

Lisette sa...

Får man fortsätta vara vitsig? Skitkul enligt mig! Damen överst liknar någon afrikansk matrona med en börda på huvudet. Hennes tillbedjare har fallit ner vid hennes fötter. 10 skitpåsar av tio möjliga. Var mer än i bloggvärlden kan man....... :)))))

Christina sa...

Ha ha, här försöker jag jobba när en sån här bild dyker upp i min länklista ;)

Skitkonst är en ny bekantskap som jag också ger högsta betyg! Håller med Lisette att damen överst för tankarna till en matrona med börda på huvudet. Jag såg framför mig en yppig brasilianska med en jättekorg med bananer på huvudet. Mannen verkar ha fastnat i skitträsket.
Är det en glädjeviftning eller ett rop på hjälp?

Den nedersta, ja då har den brasilianska damen slängt av sig banankorgen och hjular iväg...det är bara fötterna som fattas längst upp.

Eva H-höjden sa...

ha ha ha tack!

Moster Ma sa...

Ligger helt klart i topp på skitlistan.
Lelle R är inte bara tjejtjusare han konstnär också?

Kesu sa...

Alexia. fem pixlar? Tack! :)

Mian: Tack! Vardagen bjuder ibland på oväntade konstverk. När jag stannade och plåtade papperskorgarna med bajspåsar häromdagen började B frysa om tårna och undrade om vi var ute på fotosafari eller promenad. Hehe!

Lisette: Tackar för det fina skitbetyget :) Visst sätter påsarna fantasin i rullning!

Christina: Förlåt, det var inte mening att störa dig när du jobbade. Gillar din analys av konstverken. Att hon hade hjulat iväg på den understa såg inte jag, men nu gör jag det såklart. Jag såg en dam i profil (tittar åt höger) och med en gigantisk huvudbonad/håruppsättning.

Eva H-höjden: Vassego! :)

Moster Ma: Nu när du säger det så måste vi naturligtvis ära den som äras bör. Fast i det här fallet var det inte just hans **** som skapat konstverken.

Mira sa...

Fniss! Det gäller att ha ögona med sig! :)

G sa...

Underbart!
Helt undebart!
(Jag som är närsynt har ibland liknande visioner. På vägen hem från jobbet passerar jag en skanska cementfabrik med 2 skorstenar som är upplyst av organga lampor - i mina ögon ser det ut som ett upplyst slott med två torn...tills jag kommer närmare då förstås)

Kesu sa...

Mira: Ja, vardagsdetaljerna är ibland de roligaste.

G: Ett cementslott - det skulle Skanska gilla! Att man ser saker föreställa annat tyder på god fantasi, rör(l)igt intellekt, generös själ, vackra tankar - och ja, ibland närsynthet ...