måndag 19 januari 2009

Nedräkningen kan börja

Jag är ledsen, men jag kommer att överge er igen. Väldigt snart. Ni får alla stå tillbaka för det här:Och det här (nej det hjälper inte att klicka på den uschliga bilden, 10-meterspoolen blir inte en 50-metersbassäng för det):Tillsammans med Louise och Anna ska jag ligga i blöt på Smögens Havbad. Japp, just precis i DEN poolen. Och så ska jag låta mig smörjas in med alger och lera och body butter och choklad och grädde - egentligen vad som helst. Jag är lättroad och lättlurad när jag är på spa. Provar det mesta. Som yoga förra gången vi var där. Louise säger att mina snarkningar störde övrigas koncentration, men hon är bara avundsjuk. Lovar att inte blogga därifrån, men jag hoppas komma hem med finfina bilder. Av vad får ni se då.

10 kommentarer:

Christina sa...

Det där lät härligt!
Och Smögen av alla platser!

Kesu sa...

Christina: Jodu, Smögen är fantastiskt. Inte minst på vintern då alla turister har blåst bort, när klipporna är kala, havet öppet och man ser ändå til evigheten!

Anonym sa...

Älskade underbara du. Du får snarka hur högt du vill bara du kommer dit för jag längtar efter dig.

Anonym sa...

Ja, nu är jag en väldigt ovan bloggare och jag vill inte vara anonym så det så. Det är jag Louise som längtar efter dig

Anonym sa...

Och vi andra längtar tills du kommer tillbaka. Ha en underbar resa!

Anonym sa...

Anonym/Louise: Och jag längtar efter dig! Har med mig bok, tidningar och cd med Koppången och en massa bilder på dina fina ungar (plus några på Lelle R) till dig bara för att du är så bra och viktig för mig på alla sätt och vis.

Caroline: Tack fina du. Vi ses ju snart du och jag - det känns bra att ha det att se fram emot efter Smögenvistelsen (som jag väntat och väntat på).

No-one sa...

Ljuvligt! Längtar efter rapport därifrån. Njut och må så gott nu!

Anonym sa...

Pixalexia: Tack!

Monet sa...

Ha det jätteskönt. Ser fram mot beskrivningar av alla inpackningarna??

Anonym sa...

Monet: Tack! Kan inte utlova just inpackningarna, men bilder blir det.