söndag 18 januari 2009

Pusskalas

Jag glömde plåta och plocka ner misteln igår. Tur var väl det, för idag kom tre av B:s fem barnbarn på besök. Då blev det pusskalas med Sonja och Annika under misteln:
Fast minstingen Valdemar tyckte kaka på golvet smakade bättre än farfarspussar:

Provade att plåta utan blixt, men det blev bara suddigt. Vi får stå ut med skarpa skuggor och röda ögon den här gången.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kakan var så god att den med fördel kunde ätas direkt från golvet vilket Valdemar med enkel-v snabbt insåg. Tack! ;-)

Kesu sa...

Aha! Jag anar vem du är Anonym. Välkommen till min blogg! Kul att du tittade in! Gör det gärna fler gånger. Jag ska genast ändra till Valdemar. (Funderade faktiskt hur det låg till med den saken när jag skrev inlägget.)

OM du inte vill vara anonym, kan du klicka på "namn" och skriva in ditt namn - eller någon annans. Only for you information. :D

Christina sa...

Innan jag klickade på bilden såg det ut som Valdemar hade placerat kakan direkt på mattan, men sen såg jag ju glasfatet he he...

Jag vet inte vad du har för kamera, men på många kan man välja ISO-tal. För att uttrycka sig gammalmodigt så kan man alltså pressa filmen. Det blir grynigt men man slipper blixten.

Anonym sa...

Christina: Ja, kakan serverades på glasfat, så det blev den effekten. BIlden blev väldigt grynig när jag pressade min kompakta digitalkamera - OCH suddig. SÅ det blev blixt den här gången. Men numera har jag en systemkamera också. Maken och jag ska bara gå en kurs, så ska jag börja plåta med den på allvar. Kurser är bra, eller hur? ;)

No-one sa...

Vi står mer än gärna ut, du tar myyycket bra bilder Kesu!

Kesu sa...

Pixalexia: Du är snäll som säger så. Men liksom du hatar jag att använda blixt.