söndag 15 mars 2009

Back soon

Har inga tekniska problem, men väl lite logistik dito. Därför blir det några dagars uppehåll. But please stay tuned, Kesu will be back in the very near future.

7 kommentarer:

Tankevågor sa...

Ha det bra under tiden som ditt uppehåll pågår!
Jag kollar ibland om du är tillbaka igen.

Christina sa...

Ja, ibland bara måste man ta en paus från bloggandet.
Jag håller också koll när du kommer tillbaka.

Ha det gott!

Ängla-Tapas sa...

Måste bara berätta att jag bläddrade runt i resebilagan som följde med GöteborgsPosten idag - och så snubblade jag över en bild med ordet INN i stora bokstäver. Den där har jag sett förut, tänkte jag. Det var jätteroligt att läsa artikeln efter att ha fått en liten försmak på bloggen.

Du lyckades till och med (nästan...) övertyga mig om att det finns god mat i Skottland. Får väl åka tillbaka och prova igen. :)

Anonym sa...

JAG SKITER I MELODIFESTIVALEN & HÖR SEN

:o(

*heterosexuell!*

No-one sa...

Hur var det nu... den som väntar på något gott väntar alltid? aldrig? för länge...

:)

Caroline Engvall sa...

Välkommen hem!

Kesu sa...

Londongirl: Tack! Roligt att du orkar kolla ibland. Jag kommer tillbaka - for sure!

Christina: Ja, särskilt om det är krångligt och knöligt att komma till dator och kamera och kombinationen av dom. Räknar med dig också då när jag börjar igen. Det känns bra :)

Änga-Tapas: Haha! Det var ju festligt. Säg till mig när du drar till Skottland, så ska du få mina allra bästa tips. Har ju jobbat där som reseledare i flera år, så jag har en del att rekomendera - och att avråda ifrån ;)

Pixaleixa: Hihi! Så HÄR var det: Den som väntar på den som har gått väntar alltid för länge. Till skillnad från, ja, du vet det vanliga ordspråket. Men du riskar inte att behöva vänta för länge. Promise to be back soon!

Caroline Engvall: Tack!