söndag 1 mars 2009

Hälsosamt på Hellasgården?

Idag packade vi in hund, hundtäcke, tre barnbarn, barnvagn, pulka, skrillor, 53 vantar, mössor och stövlar för att ta en stärkande promenad i Nackareservatet. Målet var Hellasgården. Gulaschsoppa och varm choklad med vispgrädde hägrade.
Mot slutet av utfärden var Annika inte med på pulkanoterna. Riktigt så här dålig hållning har hon inte tjejen. Anledningen till att hon sitter lutad över den lilla ratten är att hon sover. ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz,liksom. Totalt omedveten om aktiviteterna runt henne.
Då var Lelle R desto piggare. "Hovmästaren, en korv. NU!"

7 kommentarer:

Anonym sa...

Må hon behålla den förmågan att koppla av omgivningen när hon känner för det även fortsatt i livet!

Kesu sa...

G: Ja, den är sannerligen en välsignelse.

Anonym sa...

Hellasgården - där kan man isbada. Det har vi gjort. Det borde kunna väcka även den tröttaste A. :-) Jättesöt bild, bästaste Kesun!

Kesu sa...

Caroline: Tack! Du är en hårding du. I med ungen i isvaken bara, då vaknar hon nog och kan dricka varm choklad. Hehe! (VI såg isvaken på hemväg. Nu vet vi var den är till nästa gång!)

Och G: Men om Annika blir statsminister kanske det inte är så bra att hon somnar sådär poff bara. Eller så är det det ;)

No-one sa...

Ha ha ha, underbar bild! Så mycket för allt det besväret, liksom ;)

Christina sa...

Va? Jag skrev en lång kommentar här igår kväll, men jag måste ha förhandsgranskat och glömt klicka på publicera :o

Nu måste jag jobba! Så dumt det kan bli!

Kesu sa...

Pixalexia: Ja, ungefär så. :)

Christina: Oh vad tråkigt att din kommentar försvann ut i sajberrymden. Lika irriterande varje gång det händer. Särskilt för oss som slurpar i oss dina kommentarer :)