söndag 29 mars 2009

Sista tulpanbilderna


Okej! Jag lovar, nu blir det inte fler bilder av tulpanbuketten som höll i en vecka. Den har saligen gått i sopen. Frid över dess minne. Titta på de här kvällsbilderna. Det dova ljuset gör såklart sitt till. Men de var klarröda när jag köpte dem. Mot slutet av sina dagar blev de djupt lila.

Och så har de slagit ut till max och står lite lagom krokiga, men absolut inte slokiga. Jsg tycker de är så vackra i det här stadiet.

4 kommentarer:

G sa...

Jag svär nu i kyrkan....
men jag tycker att det är sååå trist att få blommor. och tulpaner mest av allt. De är vackra ja..en dag eller två sen hänger de och vattnet de står i luktar ...fanken rent ut sagt. (Jo jag byter vatten emellanåt) Jag vet att alla älskar blommor och framförallt tulpaner så detta är något jag sällan erkänner...men ...dina var ju fina och på bild är de ju toppen!.

Kesu sa...

G: Det är helt okej. Sannerligen säger jag eder: Skåden mina blommorna på fönsterbänken - är lite skadad av min tid som Jesus - och du ser att jag inte är speciellt intresserad av blommor. Undantaget tulpaner. Just love them. Men jag erkänner att jag publicerat lite väl många bilder de senaste dagarna. Please forgive. Skyller på att jag försökt plåta tulpaner lika fint som Londongirl ibland gör på sin blogg. Det har jag misslyckats med. Lovar att ta tulpan time out nu.

Christina sa...

Fast de blir bara vackrare och vackrare i sitt förfall...nästan så jag tycker de sista bilderna är snyggare än de första :)

Kesu sa...

Christina: Ja, jag tycker faktiskt också det. Var nog därför som jag inte kunde låta bli att ta ytterligare några bilder. Allt blir inte sämre med tiden. Allt vissnar inte bara bort. Det är väl en tröstande tanke?