torsdag 26 februari 2009

Jag längtar till ...


Det kom lite hastigt på, men spontanresor brukar ju bli bra. Har precis bokat en resa till B och mig. Hit! Om drygt två månader. Jag har aldrig varit där förut, men alla ni med falkblick och stor reserfarenhet kanske kan pricka in platsen. Nej, Kgounellaki/Gunilla, du får inte gissa. För du vet!

8 kommentarer:

Anita sa...

Min första tanke är Kroatien.. Jag säger det. :)

Christina sa...

Hmmm, jag kollade först om bildnamnen gav ngn fingervisning, men nix.

Det första jag kommer att tänka på är Amalfi och Capri, två platser dit jag själv aldrig har varit men alltid velat resa till.

Fint ser det ut i alla fall, vilket land det än är!

Christina sa...

Det skulle kunna vara Turkiet också...

Hur länge dröjer det innan man får veta? Jag kan knappt bärga mig!!!

Anonym sa...

...hmmff..fniss...ååååååh svårt att hålla mig......

Kesu sa...

Smulan: Kroatien gränsar ju till Italien och är ganska likt, så nästan, nästan ...

Christina 1: Det bränns!

Christina 2: Och nu blir det kallare. ;)

Kgounellaki: Donä't you dare!!!

Monet sa...

Jag var på väg att säga Korsika som ju är lite nästgårds men kom för sent. Dit ska vi åka på allas rekommendation, det lär vara otroligt vackert också.

Se upp för mafioso bara!

No-one sa...

Så ni ska dit i maj?!? I maj ska ju jag till Sardinien! Vi kanske kan hyra varsin båt, mötas på mitten och ta ett bloggfoto tillsammans? Om inte annat kan vi väl vinka till varandra?

Kesu sa...

Monet: Korsika var säkert en bra gissning, ligger ju itne så lngt ifrån. Var poå väg en gång, men hamnade aldrig på Korsika. Spännande om ni åker dit. Rapport please!

Är inte mafioso en pizza? ;)

Pixalexia: Japp och det är din förtjänst att vi ska dit. Tog tillvara på ditt mejl. TACK! Om vi inte redan trampat Sardernas ö, skulle vi åkt dit. Där är jättefint! Ska se om jag kommer ihåg några tips :) Bloggfoto på böljan den blå är ett bra förslag. Vilken dag? Vilken tid? ;)