fredag 13 februari 2009

Puss, puss


Idag är det fredag den 13:e. För vår del tror jag inte det betyder otur. Vi är bjudna hem till Inger & Bengt och dom går in under kategorin "mmmmmycket säkra - och goda - utfordringar".

Imorgon är det Alla hjärtans dag. Som av en slump - jo, faktiskt - firar vi det med en surprise. Kan inte berätta mer här och nu, för B vet inget. Vi är inga Valentinfan, men den här överraskningen erbjuds just instundande helg (och det var såklart ingen slump), så därför blir B Valentinkidnappad för att han fått dra det tyngsta lasset här hemma nu när jag jobbat så mycket.

Vi åker imorgon och är tillbaka på söndag. Lelle R lämnar vi på hans favoritretreat, d v s till Anders & Birgitta som brukar passa honom. De hade tidigare westisen Ceasar som skuttade upp i hundhimlen i höstas. Lelle R och C var supersöta ihop. En brun och en vit pälsfarbror. Vi tog hand om C när han var solo och det var alltid lika kul att gå ut och gå med herrarna. Den ene drog visserligen åt väster, den andre åt öster, så man kände sig lite som en fågelskrämma. Men ändå.

Första gången Lelle R hälsade på hos C kissade han i hans vattenskål. Sedan var de polare för livet. Sista gången kissade han på den rosenbuske Birgitta planerat på C:s grav. "Ey, komPISS liksom." Jag tror det var en kärleksförklaring rakt av!

Happy Valentine önskar jag med Postens nya frimärksserie, här ett i närbild.

5 kommentarer:

Christina sa...

Ha ha, ja hundar har helt klart sina egna koder ;)

Trevlig helg, var ni nu ska någonstans!

Oj, de där frimärkerna har jag missat :o

Tankevågor sa...

Hoppas ni har haft en trevlig helg dit ni åkte!

Kesu sa...

Christina: Visst har de det! Skönt att vi människor inte har samma koder ...

Tack, tack. Rapport ligger inne nu.

Visst är frimärkena läckra?!

Londongirl: Ja tack, det hade vi :) Rapporten ligger på bloggen :)

No-one sa...

Hi hi hi - Makens mor heter Inger ;D

Anonym sa...

Pixalexia: Ah, nu fattar jag. Bengt & Inger! Fast det var inte DOM :)