måndag 6 april 2009

Hundhurra!

Idag skickar Lelle R och jag en massa grattis till vår nya bloggkompis Alice. Hon fyller sju år, men är yster som en treåring - särskilt när man säger det magiska ordet "skogen". Då förvandlar hon till en cairnterrierist, enligt matte Lisette. Kolla in henne blogg. Bilden här har jag fått låna av Lisette. Den är tagen av dotter Mian. På hennes blogg hittar ni fler Alicebilder och en massa andra trevligheter.

Hundra hundhurra för Alice! Hon leve(r)! Hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra ...

6 kommentarer:

Lisette sa...

Alice har aldrig blivit så hyllad som i dag. Hon växte så hon blev stor som en S:t Bernhardshund! Tackar gör hon, i synnerhet som hon dessutom fick en morgonpuss av Lelle R. Skönt att ha honom på avstånd säger matte- man vet aldrig vad som kan hända annars.

Elisabet. sa...

Nä, men är Lisette mamma till Mian! Men så snopen jag blir ..-)

Å, det borde jag väl ha räknat ut .., så många bilder som vi har sett på lilla Alice!

Kesu sa...

Lisette: Haha! Det måste Mian dokumentera med kameran. Att hon blev stor som en St B-hund alltså. Det är lugnt, Lelle R är kastrerad. Inte för att vi ville det, utan för att minska risken för återfall med urinstenar. Veterinären rekommenderade det. Så när han var 12,5 år, alltså gammal pälsfarbror, blev det definitivt att han inte kunde bli pappa. Okej, tyckte han vid den åldern. Så Alice och han kan träffas utan risk för små söta ullbollar.

Elisabet: Jovisst serru. Så är det.

Lisette sa...

Bra säker sex är alltid att rekommendera!

Kesu sa...

Lisette: Hihi! I guess. Fast söta valpar hade det nog blivit, tror du inte?

Eva H-höjden sa...

Sötsötplutt i dörrspringan!