söndag 19 april 2009

Fredagsfrukost

Foto: Caroline

Jag är en usel bloggerska. Inte nog med att jag inte gjort några inlägg på ett par dagar (skyller på jobb, sjuk make och seg dator) - jag tog inte en enda bild på fredagsfrukosten med Alexia och Caroline och Teddie.

Jag är en stor frukostfantast. Lämnar normalt sett inte mitt hem utan att ha tryckt i mig något. Det spelar ingen roll om klockan är tre eller fyra på morgonen - jag funkar inte på tom mage. Men med en hotellfrukost hägrande går det. Och jisses så mycket tid man sparar på morgonen när man inte behöver bry sig om fil, flingor, macka och kaffe (det där säger ju en hel del om hur länge jag frukosterar). För att inte tala om vilken kickstart det är att börja dagen med goda vänner och skratt. Frukostdejtar är gravt underskattade.

Teddie, som allmänt går under betecningen Lille T, har ganska precis fyllt sex månader och börjat knapra på annat än mammas tuttar. Jag och Alexia klämde på honom medan han ömma moder hämtade en riskaka åt sin son.

7 kommentarer:

Christina sa...

Ska precis släcka ner, när jag ser att du har uppdaterat.

Vilken pangbild! Jag har förstorat den och den förstorar omedelbart mitt hjärta...på ett absolut positivt sätt ska kanske tilläggas.

Det här med bloggande kan bli lite stressigt och smått kravfullt. Jag tror man måste sätta reglerna själv hur man vill blogga...

Caroline Engvall sa...

Visst blir det frukostrepris väldigt snart? :-]

Lisette sa...

Kesu, dina pauser i bloggandet är styrkande för mig eftersom jag aldrig kan nå upp till Christinas eller flera andras mycket trevliga "Maratonklass". Jag har en bra bit till alla er andras nivå också, men ändå.
Christina,du uttrycker precis hur det är . Det kan faktiskt kännas lite stressigt eller kravfullt- dock på ett ganska positivt sätt ändå. Det är ju så j-a kul!!Tack Kesu och Christina och naturligtvis Mian som ledde in mig i den här världen. Helt ny för en gammal tant :)
Så SNÄLLA Christina lova att inte minska på ditt bloggande. Jag har ju blivit helt beroende av en rejäl dos av era bloggar varje dag,och det lär inte finnas något "bloggtuggummi" mot denna last...
Nu har jag i alla fall skaffat mig en ny kamera istf den gamla trotjänaren som har dragit sin sista suck.
(Christina: Det blev en IXUS 100 IS)

G sa...

Ja Kesu...detta ger ju virke åt mitt beslut att INTE börja blogga. Tycker att man lever med dåligt samvete för allt man ålägger sig och som åläggs en av andra. Att ytterligare ha ett bloggsamvete känns tungt.
Däremot är jag imponerad av er som orkar och tycker prcis som Lisette att de är beroendeframkallande att läsa. Era bloggar är intressanta och roande! Ersätter rökpauser på jobbet (NEJ, jag har aldrig rökt men det var en bra beskrivning!)

Kesu sa...

Christina: Skönt att ha bidragit till en positiv hjärtförstoring! :) Jag VILL blogga, men jag känner att jag måste prioritera ner bloggen ibland - särskilt när maken och datorn ligger nere och hunden måste ut och redaktörernas rop skallar.

Caroline: Oh yes! Kolla mejlen!

Lisette: Jamen det var ju riktigt positivt, att jag med min bloggfrånvaro kan stärka någon. Plötsligt känns det helt okej att ta en micropaus ibland. Precis som du säger är det så ROLIGT. Och mästaren Christina behöver vi ju inte klå, det räcker med att få tassa in och njuta hennes blogg om och om igen. Bloggtuggummi! Hahahahaha!

G: Jag förstår dig. Men det finns nåt som heter the bloggbug (jo, jag har bloggat om den) som inte vill släppa taget. Det här är KUL! Att jag tjatar på dig är ju helt egoistiskt: jag VET att din blogg skulle bli himla rolig! Så. Det. Så.

Som en rökpaus på jobbet - snyggt! Mycket bra beskrivning! En sån vill jag vara - fast utan nikotin dårå. (Läste just i en amerikansk bok av Steve Martin: Do you mind if I smoke? No, do you mind if I fart? Tyckte det var lite kul!)

No-one sa...

Längtar till nästa frukost!

Kesu sa...

Pixaleixa: Jag med! Och nu har vi ju bokat den också! Hurra!